Help, de bank leent mij geen geld!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Met de vastgoedprijzen die omhoogschieten en de coronacrisis nog maar net de hoek om is. Kan het best lastig zijn je financiën rond te krijgen. Veel banken trekken zich terug of willen niet meegaan. Wij geven je hierin wat meer informatie over waar je dan terecht kan. Er zijn namelijk veel externe partijen die veel mogelijkheden bieden. Niet getreurd dus! 

Kiezen voor externe partij

Als je kiest voor een externe partij als het gaat om geld lenen of juist om het maken van een investering dan haal je natuurlijk veel kennis en expertise in huis. Maar er zijn zeker ook nog een aantal andere voordellen. Zo is er vaak sprake van een aantrekkelijk rendement. Bij Bufr NL bijvoorbeeld realiseren zij een rendement op je vermogen van 5% tot 7%. Dat klinkt wel goed toch? Verder is zekerheid gegarandeerd omdat het 1e recht van hypotheek op het gefinancierde vastgoed van toepassing is. Zoals we net al even benoemde word je verder volledig ontzorgd. Dit betekent vaak dat de partij de maandelijkse incasso en doorbetaling van de rente verzorgt. Eventuele aflossingen van jou als investeerde vallen hier ook onder. Als je juist geld wilt lenen dan gelden ongeveer dezelfde voordelen, maar dan omgekeerd. Je kan tegen interessant tarief lenen en hebt een persoonlijke begeleider. Super fijn toch? 

Lenen voor iedereen 

Binnen externe partijen als Bufr Nederland staat voorop dat het lenen voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Ook voor de investeerders staat een hypothecaire zekerheid hoog op de lijst. Daarom extra belangrijk dat hier aandacht voor is binnen deze partijen. Hoe maken ze het lenen dat toegankelijk? Nou door veel verschillende vormen hiervoor aan te bieden en vooral ook het aflossen flexibel te maken. Je bepaalt zelf wanneer je aflost, hoe je dit doet en hoeveel je per keer aflost. Ook kan je ervoor kiezen helemaal niet af te lossen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het zo. Verder is er een uitgebreid onderzoek naar jou als geldlener en aan de andere kan naar de investeerder. Op de manier zorgen zij ervoor dat er een goede match is en de juiste partijen aan elkaar worden gekoppeld.  


Altijd en overal toegang 

In tegenstelling tot banken brengen externe partijen die je helpen veel minder administratie met zich mee. Er is vaak een online portaal waar je 24/7 toegang tot hebt. Omdat de omzet van hun bedrijf ook van jouw tevredenheid afhangt is alles ingericht om het investeerders en geldleners zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom geen urenlange administratieve rompslomp, maar een gemakkelijk eigen online account. Wees dus niet bang als je van de bank een ‘nee’ krijgt. Er zijn genoeg andere partijen om mee in zee te gaan. 

Categorieën: Hypotheek