De voordelen van een virtueel kantoor

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Ben je bezig met het starten van je eigen zaak, dan is het vaak handig om een virtueel kantoor te openen. Heb je daar nog nooit van gehoord, of heb je er in ieder geval nog niet aan gedacht, dan is het zeker een goed idee om je er eens over in te lezen. Met een eigen bedrijf moet je vroeg of laat een inschrijving doen bij de Kamer van Koophandel en als je dat doet op je eigen adres, dan zullen daar soms nare gevolgen aan zitten. In dit artikel geven we een aantal voordelen van het openen van een virtueel kantoor.

Voordeel 1 – Een zakelijk postadres beschermt jouw en je gezin

Het is niet altijd even handig om bij de KvK ingeschreven te staan met je eigen adres waar je woont. Eventuele klanten kunnen je op je huisnummer gaan bellen of zullen zelfs aan de deur komen met zakelijke vragen waar je op sommige momenten van de dag gewoon niet op zit te wachten. Zeker jouw vrouw en je kinderen niet. Ook kan het een manier zijn voor dieven om jouw huis op te zoeken. Schrijf je dus in onder een zakelijk postadres en bescherm jouw huis en kinderen. Zakelijkhuren24.nl is één van de opties die je kunt kiezen.

Voordeel 2 – Met een zakelijk postadres lijk je professioneler

Een zakelijk postadres is een virtueel kantoor waar je eigenlijk niet werkt, of waar je eigenlijk maar weinig bent. Het is in Nederland toegestaan om met zo’n constructie in te schrijven. Het grote voordeel van één of meerdere virtuele kantoren is dat je op die manier aan klanten laat zien dat je een vestiging hebt in een van de grote steden wat een pluspunt is voor jouw bedrijf: mensen zijn over het algemeen meer geneigd om jouw bedrijf serieus te nemen als je gevestigd bent in bijvoorbeeld een stadscentrum. Zeker als het gaat over de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Utrecht.

Voordeel 3 – Een zakelijk postadres is goedkoop

Het handige van een zakelijk postadres is niet alleen dat het jouw huis beschermt voor ongewilde bezoekers en dat het je wat professioneler laat lijken, maar ook dat het gewoon heel goedkoop is. Je kunt voor slechts een paar tientjes per maand al een goed postadres in een van de grote steden aanvragen – dat is echt bijna niets.

Kortom, een goede investering

Het moge dus duidelijk zijn dat een zakelijk postadres of een virtueel kantoor een goede investering is. Het is goedkoop, het maakt jouw visitekaartje professioneler en het scheelt je een hoop stress aan huis.