Goederen verzenden via een groupage zending

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Dagelijks worden er veel verschillende goederen gedistribueerd. Een pakket wordt van punt A naar punt B verzonden, maar voor het product op plaats van bestemming is, gaat daar veel aan vooraf. Wanneer goederen van Nederland naar bijvoorbeeld Spanje verzonden moeten worden, is het aan te raden om dit via een groupage zending te doen. Wat is een groupage zending en wat zijn de voordelen van een groupage zending? Dat vertellen we je uiteraard hier:

Wat is het verzenden van goederen via groupage?

Distributie via een groupage zending is een verzending van meerdere, verschillende ladingen die in een container geplaatst worden ter transport. De container wordt vervolgens als een grote zending verzonden. Door gebruik te maken van een groupage zending kunnen bedrijven de te verzenden goederen op een gemakkelijke en kosten efficiënte manier laten verzenden.

Wanneer je jouw zending door SILS Cargo laat transporteren weet je zeker dat jouw zending perfect op de plaats van bestemming zal aankomen. SILS werkt namelijk alleen met transporteurs die geselecteerd en getoetst zijn via een Service Level Agreement. Door dit te doen wordt de service op een hoog en constant niveau uitgevoerd. 

Waarom transport uitbesteden via een groupage zending?

Wanneer jij jouw producten op een goede en veilige manier wilt distribueren is het uitbesteden van transport via een groupage zending een veilige en betrouwbare manier. Doordat je dit aan een betrouwbare partner zoals SILS uitbesteed weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld zal worden. Er wordt gewerkt met een ervaren team dat de juiste contacten en kennis heeft. Daarnaast is het ook erg prettig dat het verzenden via groupage kosten besparend kan werken voor jouw bedrijf. 

Groupage zendingen door Nederland en heel Europa

Producten via groupage verzenden kan in Nederland, maar ook door heel Europa. Dit kan onder andere doormiddel van zeevracht en wegtransport. Zijn er douane documenten nodig? Ook dit kan allemaal geregeld worden wanneer je jouw zendingen via groupage bij SILS verzendt. Zendingen worden veilig afgeleverd in zowel binnen- als buitenland. Transport in Europa uitvoeren? Daar draaien de specialisten van Sils hun hand niet voor om. Geen klus is te groot of te klein. Dankzij een netwerk dat tot in de perfectie is geregeld, is jouw zending binnen een mum van tijd op de plek van bestemming.

Categorieën: Overig