Communiceren met zakelijke partners in het buitenland? Volg dan een zakelijke taaltraining

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Goed communiceren is in het Nederlands al moeilijk. Laat staan communiceren met partners in het buitenland. Het komt vaak voor dat er fouten gemaakt worden in het communiceren met buitenlandse partners. Dit kan erg vervelend zijn en slechte gevolgen hebben. Als je beginnend contact legt met een bedrijf is het goed als je professioneel overkomt. Sowieso is professioneel overkomen heel belangrijk. Het zorgt voor meer klanten en je relaties goed te onderhouden. Dit begint allemaal bij de taal en hoe je het opbouwt. Stel je krijgt een mailtje binnen met veel taalfouten en een slechte opbouw. Dan neem je het mailtje gelijk minder serieus. Daarom kan een zakelijke taaltraining nog goed van pas komen.

Voordelen

Een zakelijke taaltraining heeft veel voordelen binnen je bedrijf. Of je nu internationaal opereert of gewoon in Nederland. Het komt veel professioneler over als je de taal goed beheerst. Een bedrijf internationaal laten opereren is erg moeilijk. Het begint allemaal bij de taal. Want als je de taal niet goed beheerst kom je nergens. Als je slecht communiceert met je klanten en partners gaat er veel fout. Denk aan verkeerde overeenkomsten of afspraken. Daarom kan een zakelijke taaltraining veel nut hebben binnen je bedrijf. Helemaal als je internationaal werkt. 

Waar kan ik dit doen?

Bij ILC.nl zijn er meerdere taaltrainingen. De trainingen worden helemaal afgesteld op de klant. Zo sluit de taaltraining van ILC.nl perfect aan op jouw leerdoelen en je vakgebied. Je leert onder andere zakelijke e-mails op te stellen, rapportages te schrijven, hoe je de klant te woord staat, presenteren en nog veel meer. Ook wordt er gekeken naar hoe je niveau op dit moment is. Super handig als je internationaal opereert of wilt gaan opereren. Met een cursus van ILC.nl wordt internationaal en nationaal werken een stuk makkelijker. Zonder goede communicatie kom je nergens met een bedrijf. Met een goede communicatie zet je je bedrijf beter op de kaart. Je zult merken als je de taal goed beheerst dat klanten onderhouden en werven een stuk beter gaat. De training wordt helemaal afgestemd op jouw bedrijf zodat de best mogelijke resultaten worden behaald. Zo wordt er dieper ingegaan op jouw precieze branche. Als het een branche is met bijvoorbeeld meer vakjargon dan andere branches. Zal je dit zeker ook te leren krijgen. Zo weet je zeker dat de cursus helemaal aansluit op wat jij doet.

Categorieën: Marketing