Waarom een privé chauffeur?

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Heb je een prive chauffeur nodig? Dan is dat zeker mogelijk! Bekijk de 6 voordelen van een privé chauffeur. Hierdoor weet je zeker dat een privé chauffeur voor jou bestemd is! 

Wat zijn de voordelen van een privé chauffeur?

Leveringszekerheid 

Er is gegarandeerd altijd een chauffeur tot beschikking. Met de leveringszekerheid weet je zeker dat je goed zit. Zelfs als de reservering na 24 uur is gemaakt! Kan er alsnog last minute een chauffeur komen. Dit komt niet alleen door de trainingen die ze hebben afgelegd, maar ook echte gediplomeerde chauffeurs zijn,die weten hoe ze hierop moeten reageren! Je kan altijd bellen of een mail sturen, zodat het probleem direct wordt geregeld!

Landelijke dekking

Door de 800+ chauffeurs is het altijd van toepassing om een goede landelijke dekking aan te bieden voor de klanten. Hierdoor kun je zorgeloos op tijd komen op je afspraak en eensgezind veilig op je bestemming aankomen. Door de fijne service is er altijd een mogelijkheid om iemand gemakkelijk in te plannen met een elke reistijd. 

Beste prijs-kwaliteit

Door onze voordelige uurtarieven is het ten alle tijden mogelijk om een chauffeur in te plannen. We bieden 3 tarieven aan voor optimale mogelijkheden:

  • Directiechauffeur €31,00 per uur
  • studentchauffeur €20,80 per uur
  • Auto met chauffeur €52,50 per uur

De planners zijn altijd overdag, ’s avonds en in het weekend beschikbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van een chauffeur. Hiervoor staat er altijd een chauffeur voor je klaar. 

Uw eigen account

Door een eigen account te activeren in ons portal, kun je diverse soorten ritten online reserveren.Daarnaast kun je bijvoorbeeld; je eigen gegevens veranderen, je facturen die in rekening zijn gebracht terugzien en nog heel veel meer. Wanneer je inlogt krijg je automatisch je inloggegevens door het maken van een reservering of als je belt. 

Gratis verzekering

Tijdens het reserveren van je rit zit er een standaard gratis aanvullende verzekering die wij al onze klanten graag aanbieden! Het is 1 van onze exclusieve diensten die andere bedrijven niet kunnen aanbieden in Nederland. De gratis verzekering bestaat uit: Casco schades tot €12.500, een no-claim korting en een zorgeloze rit naar de Benelux en Duitsland. Voor het afsluiten van de WA-verzekering kun je zelf snel aanvragen via ons contactpersoon die op de website genoteerd staat! Voor andere vragen over de voorwaardes staan we je graag te woord!

Kosteloos annuleren
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten minimaal 3 uur voor aanvang van hun rit gemakkelijk kosteloos kunnen annuleren. Dit doen wij om te voorkomen dat bepaalde {zakelijke} afspraken of  plannen komen te vervallen en niet meer door kunnen gaan. Hier maken wij uiteraard geen probleem van en zorgen wij ervoor dat de chauffeur op de hoogte is van je annulering!

Categorieën: Overig