Easy money

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Stiekem hopen we allemaal om op een ochtend wakker te worden met een miljoen op de rekening. Sommige mensen vergroten die kans door mee te doen aan een loterij. Maar dit zorgt er vaker voor dat je meer geld kwijt raakt, dan dat er daadwerkelijk een knaller van een prijs op valt. Maar ja, wat nou als je nu de loterij opzegt en er valt morgen een hoofdprijs op? Dat wil je toch ook niet meemaken? En dus blijf je maar doorgaan met hopen op een geldbedrag dat hoog genoeg is om alle eerder gemaakte kosten te betalen.

Echte aanraders

Een nieuwe hype op internet is affiliate marketing. Het bestaat natuurlijk al veel langer, maar de laatste jaren gaan steeds meer mensen bewust op zoek naar deze kansen. Met affiliate marketing kun je eenvoudig extra geld verdienen. Zonder al te veel te hoeven doen. Eigenlijk hoef je alleen maar een ander aan te bevelen en zorgen dat ze doorgeven dat jij ze gestuurd hebt. Dat kan dan weer handig met technische snufjes die ervoor zorgen dat al jouw route gevolgd wordt. Dus klik jij bij Jantje op een link, dan weet het bedrijf waar je vervolgens iets koopt dat dit dankzij Jantje is en krijgt hij hiervoor betaald. Simpel!

Werkt het echt?

In de Affiliate Marketing Revolutie Review lees je de ervaringen van anderen met affiliate marketing. De ervaringen hiermee kunnen flink verschillen van elkaar. Maar eerlijk is eerlijk: de resultaten die je wel of niet behaalt hangen volledig af van je eigen inzet. Plaats jij een verkooplink op je Facebookpagina in de hoop dat iemand erop klikt, of zorg jij ervoor dat je met een goede verkoopstrategie aan de slag gaat om de link op zoveel mogelijk verschillende manieren aan te bieden. Het een kost meer moeite dan het ander. Maar dat zie je dan waarschijnlijk ook terug in de resultaten.

Geld uit oude spullen

Spullen die je niet meer gebruikt kunnen ook geld waard zijn. Makkelijk geld verdienen dus. Als je tenminste weet hoe je ze goed kunt aanbieden en verkopen. In de Bol Masterclass Review kun je lezen of verkopen via een website als Bol.com geschikt is voor jou. Nog meer: of het voor jou zinvol is om hier een masterclass over te volgen. Want een account aanmaken, dat kan bijna iedereen. Maar er dan ook voor zorgen dat jouw producten goed verkopen via dit kanaal, dat is weer een kunst an sich.

Categorieën: Financiën