Net gestart met je onderneming en een auto leasen? Dit is hoe je dat regelt

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Ben jij op zoek naar een leaseauto voor startende onderneming? Het is best nog wel lastig om een goede leaseauto te vinden voor als je net met een bedrijf begint. Waar moet je allemaal opletten en wat zijn belangrijke dingen om niet te vergeten?

Als je een eigen bedrijf gaat starten moet je er eens goed voor gaan zitten. Wil je een eigen bedrijfswagen of een goede auto? Het kan je best veel stress geven want het is niet niks om een auto aan te schaffen. Zeker als je net een bedrijf op gaat starten kan je geen grote investering doen, ook niet voor een auto. 

Neem geen onnodige risico’s

Er is een bijzondere oplossing die wij voorbij zagen komen op internet. Een bedrijf wat zich specialiseert in auto’s voor starters. Je kan een occasion rijden die precies past bij wat jij voor ogen hebt. Het is niet van belang of je al heel lang bezig bent met jouw bedrijf of dat je amper begonnen bent. Je kan een auto leasen en dat haalt veel kopzorgen weg. 

Een eigen bedrijf opstarten is al spannend genoeg

Als je net een eigen bedrijf start heb je te maken met veel dingen die je moet regelen en moet je vooruitkijken. Je weet nooit of je genoeg klanten gaat krijgen en of je bedrijf snel zal groeien. Het is daarom best verstandig als je in het begin geen grote investeringen doet. Als je een nieuwe auto gaat kopen dan zit je vast aan een lange termijn uitgave, en dat is best wel eng. Je kan beter een auto leasen en kijken hoe jouw bedrijf het gaat doen. Je slaapt een stuk rustiger als je het verstandig en voorzichtig aanpakt. 

Het is dan ook fijn om een bedrijf achter je te hebben staan waar ze weten hoe het is om een nieuw bedrijf te starten. Je kan zelfs zonder jaarcijfers en zonder aanbetaling bij hen leasen. Zij helpen jou graag op weg op de juiste manier. Je kan altijd contact opnemen met LeaseParcours schrijven zij op hun website. Geen vraag is gek of overbodig.

Categorieën: Overig