Welke vormen van lichtreclame zijn er?

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Reclame voor je onderneming maken kan natuurlijk op verschillende manieren. Zo kan je dat ook met lichtreclame doen. Dit heeft toch wel iets waardoor het bijzonder is maar ook dat het bij andere mensen binnen komt. Maar welke vormen van lichtreclame zijn er nu eigenlijk? 

Wat doet lichtreclame

Lichtreclame zet jouw onderneming in de spotlight. Het zorgt ervoor dat het in beeld komt. In feite geeft lichtreclame een bijzondere en opvallende uitstraling. En het mooie van lichtreclame is dat het zowel overdag als ’s avonds de aandacht trekt van iedereen. Natuurlijk kunnen lichtreclames op maat gemaakt worden. Samen kun je daar dan de mooiste en opvallendste uitstraling aan geven. 

Soorten van lichtreclame

Er zijn een aantal verschillende soorten lichtreclame. Dit zijn de doosletters, verlichte doosletters en de verlichte zuilen. Je kunt dan kiezen voor de juiste lichtreclame die ook past bij de onderneming die je hebt. Uiteraard gaan we dan in goed overleg de juiste lichtreclame voor de onderneming maken waardoor dit de aandacht trekt van eventuele klanten. 

Doosletters als reclame

De driedimensionale doosletters worden per stuk gemonteerd op de gevel om je onderneming een professionele uitstraling te geven. Vanzelfsprekend moet het wel passen bij de huisstijl en het pand van de onderneming. De letters zijn er in verschillende stijlen, kleuren en diktes. 

Verlichte doosletters als reclame

Wanneer je verlichte doosletters gebruikt als lichtreclame dan valt de gevel van je onderneming zeker op. De doosletters worden gemaakt van verschillende materialen en kleuren. Deze verlichte doosletters hebben een uitvoering in led- en neon verlichting. De neon verlichting geeft een opvallende uitstraling en de led verlichting is energiezuinig en milieuvriendelijk. Het kiezen van het formaat is nog niet zo simpel maar met vakkundige hulp lukt dat vaak heel erg goed. Op de site van Martini Reclamemakers kan alles vinden over lichtreclame. 

Verlichte zuil als reclame

Wanneer je op een opvallende manier wilt communiceren met reclame dan is een zuil daar zeer geschikt voor. Ze laten de naam van je onderneming of de boodschap goed zien en doen geen afbreuk aan de architectuur. Deze zuilen zijn ook zeker in te zetten op beurzen en evenementen. De zuilen zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen.

Categorieën: Marketing