Hond mee naar kantoor: let hier op

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Bij sommige bedrijven heb je de mogelijkheid om je hond mee naar het kantoor te komen. Als je dit geluk hebt, dan is het wel belangrijk dat je de juiste voorbereiding treft. Het moet namelijk zowel voor je collega’s als voor de hond zelf prettig zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw hond zich fijn voelt op het kantoor, hebben wij dit artikel opgesteld.

Overleg het goed met je collega’s

Als je baas het prima vindt dat jij je hond of puppy meeneemt naar het kantoor, dan is het alsnog van belang dat je dit met je collega’s bespreekt. Wellicht heeft een van je collega’s een allergie of een hekel aan honden.

Zorg voor een fijne mand

Aangezien je het merendeel van de tijd druk bezig bent met werk, is het voor hond prettig als hij een plekje heeft om lekker te liggen. Zorg er daarom voor dat je een hondenmand meeneemt naar het kantoor. Zorg ervoor dat hij zijn favoriete speeltje of knuffel mee heeft en geef de hond gedurende de dag vaak genoeg aandacht. Let er wel op dat je niet te vaak bezig bent met de hond. Dat kan je prestaties op het werk namelijk behoorlijk negatief beïnvloeden.

Ook je hond wilt graag lunchen

Een hond dient gedurende de dag ook de mogelijkheid te hebben om lekker te kunnen eten. Zorg er daarom voor dat je ook een voer- en drinkbak op het kantoor hebt staan. Als jij je hond vaker meeneemt naar het kantoor, dan is het verstandig om ook voer te kopen. Mocht het nog een puppy zijn, dan is het zeker aan te raden om te kijken of het voer van Eukanuba iets voor jou is. Naast dat Eukanuba voer verkoopt voor puppy’s hebben ze ook verschillende soorten voer voor volwassen honden in het assortiment.

Categorieën: Overig