Huur een pc voor je studie

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Een studie is vaak al duur genoeg waardoor niet iedereen de beste laptop kan kopen. Daarom hebben wij huren mogelijk gemaakt. Je kunt een studie pc huren vanaf slechts €15,- per maand. Het voordeel hiervan is dat je een goede en betrouwbare laptop, pc of tablet in handen hebt. En je hebt hier niet een groot bedrag voor te hoeven investeren. Dit geld kan je weer gebruiken voor het aflossen van je studieschuld of andere doeleinden.

Een tablet of andere mobiele apparaten huren

Naast een computer is het ook wel handig om een tablet of  iPad te hebben voor je studie. Dit is namelijk vele malen compacter en makkelijker om mee te nemen. Maar ook werkt het vaak praktischer omdat je rugzak niet meteen vol zit. Voor een aantrekkelijke prijs kun je jouw apparaten al laten verzekeren. Dit is vaak vele malen goedkoper dan de eenmalige aanschaf die veel anderen mensen doen.

Apple producten huren voor je studie

Ook een MacBook Air of een Ipad kun je huren voor een scherp tarief bij StudiePC. Deze apparaten zijn nogal duur in aanschaf en dat terwijl je ze ook kunt huren. Heb je langer dan 6 maanden een product gehuurd, dan kom je al in de gelegenheid om het maandelijks op te zeggen. Vooral handig als je net klaar bent met je studie. Zo maak je geen onnodige kosten. Ook is het mogelijk om je eigen software te installeren op deze Apple apparaten. 
A

Voordelen van het huren van een apparaat

Je kunt de nieuwste producten huren tegen een vast en laag maandelijks tarief. Maar daarnaast zit je ook niet onnodig vast aan apparaten wanneer je de studie afgerond hebt. Het is zonde als de laptop of tablet in de kast stof ligt te happen. Daarnaast kost het je ook minder als wanneer je het in de winkel zou moeten kopen. En verzekeren van deze apparaten kun je al laten doen vanaf €4,95 per maand.

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *