Wat is prepaid internet?

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Een prepaid simkaart kennen we al langer dan vandaag. Een kaart die je kunt opladen met beltegoed waarmee je vervolgens kunt bellen, sms’en en internetten. Heb je een mobiel enkel nodig voor internet? Dit kan natuurlijk voor je bedrijf zijn, omdat je tegenwoordig ook makkelijk berichten kunt sturen en kunt bellen via andere apps, zoals WhatsApp. Deze apps werken op internet, waardoor een prepaidkaart voor enkel internet in principe perfect zou zijn. Maar hoe werkt prepaid internet? En wat kost prepaid internet? Lees snel verder!

Hoe werkt prepaid internet?

Wanneer je kiest voor prepaid internet, krijg je van je provider enkel een simkaart met een budget erop die je kunt gebruiken om te internetten. Het is dus belangrijk dat je zelf een geschikte telefoon hebt of deze aanschaft, want deze regelt jouw provider niet voor je. Vervolgens koop je het internet dat je wilt gebruiken vooraf en je kunt jouw saldo telkens weer opladen. Wanneer je saldo op is, kun je dan ook geen gebruik meer maken van het internet en zul je eerst weer je tegoed moeten opladen. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je uitgeeft voor je abonnement en je zit nergens aan vast.

Wat kost prepaid internet?

De kosten voor enkel een prepaid internet kaart zijn vaak verschillend van standaard prepaid simkaarten en verschillen dan ook per provider. Zo kun je bij de ene provider bundels kopen van bijvoorbeeld 10 MB en wordt bij de andere de prijs per MB berekent of zelfs per KB. Om dat te vergelijken is nog een hele klus en het is dan ook moeilijk te bepalen bij welke provider je het goedkoopste uit bent. Kijk snel op de website van Prepaidsimkaart.net om te kijken welke provider het beste is voor jou en welke het best geprijsd is.

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *