Waterflesjes laten bedrukken

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Ben je van plan een echte promotiestunt uit te voeren en heb je hiervoor nog leuke goodies nodig? Of wil je iets hebben dat je aan kunt bieden wanneer je klanten op bezoek hebt? Dan kun je nooit verkeerd gaan met een waterflesje. Maar om dan maar een willekeurig flesje uit de supermarkt aan te bieden is ook niet bepaald voordelig voor jouw onderneming, want je wilt ook wel de beste kant van je bedrijf laten zien. Daarom is het een goed en leuk idee om waterflesjes te bedrukken met je eigen logo en opdruk. Dit is veel eenvoudiger dan je in het begin zou kunnen denken, als je hier maar je offerte opmaakt. Laat hier je waterflesjes bedrukken zoals jij dat wilt en heb altijd iets goeds aan te bieden aan je klanten, je contacten en partners.

Oneindige mogelijkheden

Je kunt hier kiezen voor verschillende soorten waterflesjes bedrukken. Zo kun je verschillende soorten flesjes gebruiken, in verschillende maten en inhouden. Daarbij is er de mogelijkheid om te kijken naar een standaard draaidop of een flesje met sportdop en zelfs de kleur van deze dop kan aangepast worden aan wat bij jouw onderneming past.

Je kunt alles op de waterflesjes bedrukken wat je zou willen. Zo kan ieder logo gebruikt worden, zodat ook het logo van jouw onderneming op de flesjes kan pronken. Heb je nog geen logo of wil je iets anders op de waterflesjes bedrukken? Dan heb je hiervoor een zeer handige toolkit op de website die voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Naast logo’s zijn ook gewoon teksten mogelijk en eventueel ook afbeeldingen. Welke opdrukken wel en niet gebruikt kunnen worden kun je opvragen bij het aanvragen van de offerte.

Snel en goed bestellen

Wanneer je jouw waterflesjes hebt laten bedrukken is het tijd om de flesjes te bestellen. Dit kun je doen in een paar stappen. Allereerst kun je eenvoudig bepalen hoeveel flesjes je wilt bestellen om altijd voldoende op voorraad te hebben. Je kunt zoveel bestellen als je wilt en hoe meer je er bestelt hoe lager de prijs per stuk. Wil je eerst uitproberen of de opdruk zo tot stand is gekomen als je voor ogen had, dan kun je ook eerst een proefversie bestellen en daarna een akkoord geven wanneer je tevreden bent.

Wanneer je de waterflesjes besteld hebt hoef je maar een paar werkdagen te wachten en de flesjes worden bij jou voor de deur bezorgd. Uiteraard zijn alle flesjes al gevuld met helder water. Alle flesjes zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen gebruikt worden zoals jij dat wilt. Waterflesjes bedrukken is een goede marketingtechniek die altijd voor een goed resultaat kan zorgen.

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *