Je kerstpakketten bestel je dit jaar gewoon online!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Het beste kun je kerstpakketten op tijd bestellen, bijvoorbeeld al aan het einde van de zomer. Dan weet je namelijk zeker dat je ze gegarandeerd op de gewenste dag in huis hebt en dat alles nog op voorraad is. Zeker als je hele originele kerstpakketten wilt geven aan je werknemers geldt deze regel. Als je er te laat mee bent is de kans namelijk groot dat er enkel nog standaard pakketten beschikbaar zijn, hoewel ook daar niks mis mee is natuurlijk. Wat voor pakket je voorkeur heeft hangt af van hoe de groep werknemers eruit ziet. Als het voornamelijk vrouwen zijn dan zijn wellness kerstpakketten een goed idee, maar voor een groep mannen is een bbq pakket meer geschikt.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat de groep heel divers is. In dat geval kies je beter voor een kerstpakket met een heel neutraal thema, of met allemaal lekkernijen erin, zoals wijn, chips of nootjes. Een wijnpakket is geschikt voor bijna iedereen, want wie houdt er nu niet van een lekker wijntje ’s avonds op de bank? Als je het personeel goed kent moet het niet moeilijk zijn om in te schatten wie zo’n wijnpakket wel kan waarderen.

Eco vriendelijke kerstpakketten

Vind je het hartstikke leuk om dit soort pakketten weg te geven aan je werknemers, maar wil je ze liever niet overladen met ongezonde snacks? Dan kun je ook kiezen voor eco vriendelijke en biologische kerstpakketten. Deze bevatten net als de standaard pakketten ook allemaal lekkers, maar dan gericht op een gezonde leefstijl. Er zitten bijvoorbeeld versgeperste sapjes in, ongebrande noten, biologische toastjes, etc. Al deze hapjes zijn perfect om in de avond te serveren, voor jezelf of voor de visite. Ze zijn echter allemaal veel gezonder dan de snacks in standaard kerstpakketten. Veel werknemers zullen dit kunnen waarderen, want mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van gezonde voeding.

Een non food kerstpakket

Vind je het niet zo leuk om kerstpakketten met allerlei hapjes en wijn te geven? Heel begrijpelijk, want na een paar weken is alles op en houden mensen niks meer over. Als je dat niet leuk vindt dan kun je ook kiezen voor pakketten met een cadeau waar ze veel langer plezier van hebben. Dit kan eventueel in combinatie met snacks en ingrediënten, denk maar eens aan een kaasplank met lekkere kaasjes, of een pizzarette met ingrediënten om pizza te maken. Er zijn echter ook ontzettend veel non food kerstpakketten met cadeaus in andere categorieën. Een pakket met fijne verzorgingsproducten bijvoorbeeld, wat meestal bij vrouwen erg in de smaak valt.

Kerstpakket Webshop | Nr.1 Kerstpakketten Webwinkel.

Een cadeaubon voor kerst

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om geen volledige kerstpakketten te bestellen maar je werknemers gewoon een cadeaubon te geven. Dit soort binnen zijn vrij te besteden in diverse webshops, en dus kan iedereen zelf kiezen wat ze als cadeau willen. Dit is perfect voor als de groep werknemers heel erg divers is en je ze liever niet allemaal hetzelfde geeft. Als je zeker wilt weten dat iedereen blij is met zijn of haar cadeau dan is zo’n bon een ontzettend goed idee.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *