Hieraan herken je een AFAS Expert

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Niet alleen het AFAS bedrijf zelf kan een AFAS deskundige detacheren. Er zijn ook tal van andere commerciële bedrijven en adviesbureaus op de markt die op dit gebied hun diensten aanbieden. Als bedrijf wil je beschikken over een AFAS deskundige met actuele kennis en goede ervaring op de markt. Het kan daarom lastig zijn om de juiste persoon te selecteren. Wij vertellen je daarom hier waar je een goede AFAS deskundige aan herkent en wat hiervan de kosten en baten zullen zijn. 

Dit zijn belangrijke eisen voor een AFAS Expert

We zetten een aantal kritische punten op een rij: 

  • Gedegen kennis van het product. De AFAS Expert moet moeiteloos alle informatie over de software kunnen geven. Daarnaast is hij of zij eigenlijk verplicht om die kennis ook doorlopend uit te breiden en zichzelf op te leiden. In principe vereist het worden van een AFAS expert geen vaste vooropleiding maar leergierigheid is een belangrijke eigenschap. 
  • Een goed didactisch vermogen. Het is 1 ding om de nodige expertise te hebben, het moet voor de AFAS Expert ook in zijn of haar aard liggen om deze kennis over te brengen aan anderen. Dit vereist het nodige geduld en overtuigingskracht maar daarnaast moet een AFAS Expert beschikking over goede presentatiecapaciteiten. 
  • Tenslotte is het belangrijk dat de AFAS Expert flexibel is en op korte termijn kan worden ingezet. Daarnaast is specifieke kennis van jouw branche noodzakelijk om de software zo effectief mogelijk in te zetten. Alleen zo kan een optimale implementatie worden gegarandeerd. 

Een AFAS expert vereist een investering maar levert resultaat

Een AFAS expert is erg goed in staat om zichzelf terug te verdienen. Uiteraard zul je een uurtarief verschuldigd zijn voor het inhuren van een professional maar op termijn leidt de goede implementatie van AFAS Software tot het besparen van tijd en geld. Bedrijfsprocessen verlopen immers veel efficiënter en medewerkers kunnen daarom meer tijd aan andere zaken besteden. Laat je daarom direct informeren over de mogelijkheden van AFAS Software en krijg middels een demonstratie te zien wat deze oplossingen kunnen betekenen voor jouw onderneming.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *