Nieuwe huisstijl nodig? 5 redenen om een professional in te schakelen!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl is het sterk aan te raden om een professional in te schakelen. In dit artikel vind je vijf van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een professionele designer bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Het kan je veel frustraties besparen! Er is niets vervelender dan het voortdurend opnieuw moeten starten met een ontwerp, als je niet tevreden bent. 

#1: een professional biedt inspiratie

Een professionele vormgever beschikt vaak over een ruim portfolio, door opdrachten die in het verleden zijn uitgevoerd. Door dit portfolio op te vragen, doe je inspiratie op voor het ontwerp van je eigen huisstijl. 

#2: een professionele designer denkt met je mee

In het verlengde van de inspiratie die je uit het portfolio van een designer haalt, kan deze ook met je meedenken. Zoek samen naar een ontwerp, die past bij de doelgroep en uitstraling van je organisatie. 

#3: het bespaart je veel tijd

Zelf leren hoe je een huisstijl kunt ontwerpen kost ontzettend veel tijd. In het bijzonder wanneer je hier nauwelijks ervaring mee hebt. Vergeet niet dat een huisstijl meer is dan een mooi logo alleen. Denk ook aan een website en pagina’s op sociale media. 

#4: je bent verzekerd van een hoge resolutie

Vormgevers weten in welke resolutie een huisstijl ontwikkeld moet worden. Het verzekert je ervan dat het logo ook nog scherp is, wanneer je deze uitvergroot voor een reclamebanner of bijvoorbeeld een bord aan de gevel. 

#5: geen hoge kosten voor tools

Bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl kun je niet ontkomen aan de investering in dure tools. Als het ontwerp klaar is, zal je deze tools zeer waarschijnlijk niet langer gebruiken. Voorkom een dergelijke kapitaalvernietiging, door te investeren in de hulp van een professional.

Overtuigd van de voordelen van een professional inschakelen? Lees op LogoSnel.nl meer over de mogelijkheden en prijzen.

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *