Houd je bedrijf telefonisch bereikbaar ten tijde van de corona crisis

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Als bedrijf wil je altijd zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor je cliënten. Er zijn verschillende manieren waarop je de bereikbaarheid kan verbeteren, maar een van de meest geliefde methodes voor klanten om een bedrijf te bereiken, is via de telefoon. Via de telefoon kun je een persoonlijk contact met een bedrijf onderhouden zonder hier al te veel moeite voor hoeven te doen.

Vragen zijn makkelijk gesteld over de telefoon en er kan makkelijk service geboden worden. Nog nooit was zakelijke telefonie zo belangrijk als nu. In een wereld waar er een pandemie heerst en iedereen anderhalve meter afstand moet houden in verband met Corona, is zakelijke telefonie een uitkomst die voor veel bedrijven het verschil maakt. Belfabriek.nl is een bedrijf dat faciliteert in het aanbieden van VOIP telecom, middels verschillende pakketten.

Bedenk goed welk type nummer je wil gaan gebruiken voor zakelijke telefonie

Er zijn een aantal zaken om rekening te houden wanneer je kiest voor zakelijke telefonie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nummer met een landelijke uitstraling met een 088 of een 085 nummer of kies je voor een servicenummer zoals 0900. Het belangrijkste, is dat klanten weten dat ze je altijd kunnen bereiken, helemaal in tijden waarin er Corona heerst en niet iedereen altijd even makkelijk de deur uit kan.

Naast servicenummers of landelijke nummers, kun je ook kiezen voor een regionaal nummer, om de binding met de regio te behouden en door ook in landelijke gebieden een vertrouwelijk imago op te bouwen en goed bereikbaar te zijn. In veel gebieden zijn mensen sneller geneigd om zaken te doen met een bedrijf uit de regio dan met een bedrijf uit een andere regio. Het mooie aan het gebruik van een regionaal nummer van de belfabriek.nl, is dat je niet in de specifieke regio gevestigd hoeft te zijn om van het regionale nummer gebruik te maken.

Zakelijke telefonie via internet biedt vele voordelen en is makkelijk geïnstalleerd

Misschien heb je al langere tijd nagedacht over zakelijke telefonie, maar is door de corona crisis de urgentie hiervan behoorlijk veranderd. Via de belfabriek.nl kun je snel en makkelijk een pakket afsluiten, waar vele voordelen aan verbonden zijn. Zo kun je kiezen tussen zowel VOIP zakelijk of ISDN, waarmee je via het internet belt. Met beide technologieën, is het niet nodig om extra hardware of telefoons aan te schaffen en kun je eenvoudig alle telefoonnummers beheren vanuit de app. Door gebruik te maken van zakelijke telefonie behoud je de bereikbaarheid van je bedrijf tijdens corona en kun je bovendien ook nog eens alle statistieken makkelijk aflezen op het realtime dashboard.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *