Een startup beginnen? 4 must haves voor uw kantoor

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

U bent een eigen zaak begonnen en u heeft een grote mijlpaal bereikt: uw eerste eigen kantoor. Het hebben van een kantoor de eerste indicatie dat uw bedrijf een echt bedrijf aan het worden is. De manier waarop uw kantoor wordt ingericht is cruciaal voor de invulling van uw bedrijfscultuur en bedrijfsvisie. En uiteraard staat arbeidsproductiviteit voorop bij de inrichting van uw kantoor. U heeft al bepaalde kantoormeubelen gekocht maar hoe kies je de juiste kantoorartikelen?

Tegenwoordig spelen kantoorartikelen een belangrijk synergie tussen technologie en arbeidsproductiviteit. Hieronder zijn enkele producten die relevant zijn om deze synergie optimaal te laten functioneren.

Whiteboard 

Om uw bedrijf te onderscheiden van andere bedrijven, is het bedenken van creatieve ideeën en innovatieve oplossingen erg belangrijk om het bedrijf te laten groeien. Dit is vaak een teamproces. Dit is een hele efficiënte manier om ideeën op te schrijven en deze uit te wissen met andere teamleden.

Je kunt wel stellen dat dit de manier is om de volgende grote idee te genereren.

Luchtreiniger

Een kantoor is vaak niet goed geventileerd en dit kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom is  het erg belangrijk om de lucht kunstmatig te filteren en verversen. Dit kan middels een luchtreiniger met een HEPA filter. Deze houdt stof, pollen en rook tegen. Een extra functionaliteit is de UV licht dat bacteriën, virussen, bacteriën en schimmels doodt.

Videovergaderen

Er zijn verschillende softwares die het gemakkelijker maken om met externe medewerkers te vergaderen. Hierbij dient u ook wel de juiste apparaturen te beschikken om deze technologie optimaal te benutten. Een goede verbinding met ruisonderdrukking en heldere microfoons verdienen zichzelf dubbel en dwars terug. Ook een videocamera met panoramafunctie is een aanrader.

Koffiezetapparaat

Koffie is niet meer weg te denken en een goede koffiezetapparaat is misschien wel een van de belangrijkste apparaten op een kantoor. Koffie geeft het lichaam een boost. De donkere ochtenden worden snel licht en de lange dagen vliegen voorbij. 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *