Magazines drukken

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Wanneer je veel te vertellen hebt over je bedrijf of een aankondiging wilt delen kun je voor magazines drukken kiezen. Je kunt een magazine heel goed gebruiken tijdens een beurs. Een magazine is tenslotte een mooi visitekaartje en een mooi product om te geven aan potentiële klanten. Zie het voor je een mooi full colour magazine met daarin waanzinnige foto’s over jouw product of dienst. In deze blog lees je de belangrijkste voordelen over een magazine.

Zowel intern als extern gebruiken

Ondanks dat business steeds meer online plaatsvindt mag de offlinecommunicatie ook niet vergeten worden. Dit geldt zowel voor interne communicatie als externe communicatie. Voor je bedrijf magazines drukken kan ook positieve invloed hebben op het personeel. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een personeel magazine te ontwerpen en te laten drukken. Een personeelsblad trekt namelijk meer aandacht dan een online bericht dat intern verzonden wordt. Daarnaast creëert het hebben van een personeelsblad meer verbondenheid en betrokkenheid. Ook biedt het plaats voor de uitwisseling van ideeën.

Aantrekkelijk zijn

Je product of dienst op een aantrekkelijke manier verpakken. Dan kan wanneer je kiest om een magazine te laten drukken. Voor potentiële klanten moet het namelijk een ‘’cadeautje’’ zijn dat ze kunnen lezen en vervolgens kunnen kopen of gebruik maken van een dienst. Een magazine wordt dan eigenlijk een uitgebreide versie van een folder. Met een magazine kun je ook medewerkers tonen. Hierdoor geef je het bedrijf een menselijk gezicht. Dit is bijvoorbeeld anders dan op 1 vel papier als een poster, daarbij deel je vooral alleen gerichte informatie dat kort en bondig is.

Juiste positionering

Door bepaalde belangrijke en unieke punten te vermelden in een magazine etaleer je een professioneel magazine. Je positioneert jezelf in een magazine als een echte specialist of expert binnen een bepaald vakgebied. Jouw kennis en ervaring zijn immers gebundeld in een opvallend boekwerk, namelijk het magazine. Hierdoor heb je ook een streepje voor op de concurrentie. Een magazine is dus eigenlijk een positie plek buiten Google. Dus je hoeft niet te gaan concurreren voor een eerste positie binnen Google. Hierdoor kun je concurrenten een stapje voor zijn op het gebied van een aantrekkelijke presentatie.

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *