Spandoek drukken

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Staat er binnenkort er binnenkort een nieuwe opening op de planning? Of wil je een bepaalde boodschap extra onder de aandacht brengen? Dan wil jij natuurlijk opvallen. Een spandoek drukken met een bepaalde tekst, logo of slogan van je bedrijf en pakkende afbeelding kunnen voor extra aandacht zorgen. Want dat is tenslotte wat je wilt je wilt extra opvallen. In deze blog lees je alles over een spandoek drukken.

Waarom een spandoek drukken?

Een spandoek laten drukken zorgt ervoor dat je ook buiten opvalt. Het is namelijk een perfecte manier voor buitenreclame. Je kunt zelf een formaat bepalen voor je spandoek. Echter is dit afhankelijk per drukkerij welke formaten dit zijn. Ook kun jij dus je eigen persoonlijke boodschap laten drukken op het spandoek. Ook zijn er verschillende manieren om een spandoek af te werken. Denk daarbij aan een spandoekframe. Rondom een spandoek zomen zorgt voor een stevige rand rondom het spandoek, zodat er geen scheuren ontstaan. Of een tunnelzoom links en rechts of boven en onder. Hier kan dan een buis doorheen.

Diverse materialen

Net als je bij het drukken van bijvoorbeeld vlaggen of posters kunt kiezen uit verschillende materialen geldt dat bij de meeste drukkerijen ook. Zo is er vaak een keuze uit PVC banner, PVC Mesh of ProPES. Deze drie materialen hebben een mooie afdrukkwaliteit en zijn tevens ook weerbestendig. Wel zo handig voor een spandoek die buiten hangt. Hieronder vind je de eigenschappen per materiaal.

PVC budget

– Printbreedte: 244 cm
– B1 Certificaat: nee
– Print: UV enkelzijdig
– Waterafstotend: ja
– Afwerking: schoonsnijden en ringen

PVC Basic (meest gebruikt)

– Printbreedte: 500 cm
– B1 Certificaat: ja
– Print: UV enkelzijdig
– Weerbestendig: ja
– Afwerking: ringen en zomen

Polyester ProPes

– Printbreedte: 300 cm
– B1 Certificaat: nee
– Print: textielprinter
– Weerbestendig: ja
– Afwerking: ringen (kunststof)

PVC luchtdoorlatend mesh

– Printbreedte: 500 cm
– B1 Certificaat: ja
– Print: UV enkelzijdig
– Weerbestendig: ja
– Afwerking: ringen en zomen

Bij een spandoek drukken heb je dus keuze uit verschillende materialen. Het is geheel een eigen voorkeur welk materiaal bij jouw bedrukte spandoek past. Ga dus bij alle punten langs van het materiaal en kijk of dat past bij jouw idee en voorkeuren. Hierdoor heb jij het perfecte materiaal voor jouw spandoek.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *