Flyers drukken

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Ondanks dat online marketing steeds populairder wordt voor bedrijven is het ook nog steeds waardevol om te kijken naar flyers drukken voor je onderneming. Het kan namelijk nog steeds interessant zijn om flyers te laten drukken. Hiermee kun je nieuwe, maar ook bestaande klanten benaderen. Flyers drukken biedt namelijk meerdere voordelen. Die voordelen vind je in deze blog.

Betaalbare marketing

Flyers drukken kan een zeer goede keuze zijn voor kleine ondernemingen en starters. Flyers laten drukken is namelijk betaalbaar. Vaak is het zo hoe meer flyers je laat drukken bij een drukkerij hoe goedkoper de prijs per flyer wordt. Superhandig voor wanneer je graag een grote hoeveelheid flyers wilt laten drukken en vervolgens verspreiden.

Flyers worden niet na één oogopslag meteen vergeten. Ze worden neergelegd op een kantoor, of in een huis, waardoor ze weer vaker onder de aandacht komen. Een poster hangt namelijk al ergens op een vast plek en in folders staat vaak meer informatie, waardoor mensen wat extra tijd moeten nemen om de folder te gaan lezen.

Meerdere doelen

Flyers kun je inzetten voor meerdere doelen. Heb je een afhaalrestaurant? Dan kun je een flyer gebruik als menukaart. Ook kun je een flyer dubbelzijdig laten drukken. Daarmee kun je er voor kiezen om aan de ene kant een aanmeldformulier laat drukken en aan de andere kant een promotiecode. Hierdoor kun je de flyer door de brievenbus deponeren en potentiële klanten zich laten aanmelden aan de hand de flyer in combinatie met een promotiecode. Flyers drukken kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Een call to action delen

Een flyer kun je ook voorzien van een call to action. Dit kan bijvoorbeeld zijn: om naar een event te komen, jouw aangeboden product te kopen, of om bijvoorbeeld de Facebookpagina van je bedrijf te liken. Als je een product of dienst aanbiedt geef dan op de flyer een korting aan nieuwe potentiële klanten. Dit kan bijvoorbeeld een kortingscode zijn of kortingsvoucher. Hierdoor bied je een extra reden om ze eens te laten kijken op bijvoorbeeld je website en naar de producten of diensten je aanbiedt.

Eindconclusie flyers drukken

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan flyers drukken een erg goed marketinginstrument zijn. Uiteraard is de kwaliteit van de flyer ook een belangrijk onderdeel. Wanneer de flyer er kwalitatief goed uit ziet zal het ook beter worden ontvangen. De kans op succes is daarmee ook groter. Steek daar dus vooral ook tijd in. Kies een pakkende/passende afbeelding, een goede tekst en laat het doel van de flyer goed naar voren komen.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *