Strijker Buitenreklame – Auto laten wrappen

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Heb jij er al eens aan gedacht om je auto te laten wrappen? Dit wordt ook wel carwrapping genoemd. Op deze manier kunnen al jouw bedrijfswagens opvallen en kun je echt een huisstijl creëren. Een auto laten wrappen kan natuurlijk ook als particulier. Dit wordt steeds populairder, vooral de matte en metallic kleuren zijn erg gewild.

Wat is carwrapping?

Met carwrapping wordt er een dunne vinylfolie over (delen van) het voertuig heen geplakt. Op deze manier is iedere kleur mogelijk en krijgt jouw voertuig een volledig nieuwe look. De folie is onder hitte erg vervormbaar waardoor het perfect in ieder randje en hoekje kan worden geplakt. Wanneer je ervoor kiest je auto te laten wrappen brengt dit tijdens eventuele verkoop geen problemen op. Je kunt de carwrap namelijk zonder enige problemen professioneel weer laten verwijderen.

Waarom carwrapping?

De carwrapping trend is vooral bekend geworden door de racewagens en supercars. Zij maken de mooiste designs op hun wagens om op te vallen tussen de rest. Carwrapping was een aantal jaren geleden nog erg duur, maar door middel van de nieuwste technieken en materialen is het wrappen van een auto een stuk voordeliger geworden. Hiernaast is het wrappen van een auto goedkoper dan het spuiten en het heeft een hogere kwaliteit, waardoor de kleur of het ontwerp en langer mooi uit zal zien. Hierdoor is de populariteit in de afgelopen jaren ontzettend gestegen.

Mogelijkheden

Wanneer je jouw voertuig wilt laten wrappen heb je een tal aan mogelijkheden. Je auto laten wrappen is een goede optie wanneer je de kleur van je huidige voertuig zat bent of bij aankoop net iets anders had gewild. Bij een beperkt budget kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het dak of de spiegels te wrappen. Op deze manier maak je toch opvallende accenten zonder dat erg veel geld kost. Met het wrappen van je voertuig kun je echt je eigen persoonlijkheid laten zien.

Welke voertuigen kun je laten wrappen?

Het wrappen is voor veel verschillende voertuigen mogelijk. Bijvoorbeeld voor:

  • Auto’s
  • Motoren
  • Scooters
  • Bedrijfswagens
  • Fietsen

Auto bestickeren of beletteren

Wanneer je niet je volledige auto wil laten wrappen, kun je ervoor kiezen om je auto alleen te laten bestickeren of beletteren. Dit is een goede optie wanneer je wilt opvallen en reclame wilt maken voor jouw bedrijf. Hiervoor kun je het best je ideeën eerst bespreken met een professional. Zij kunnen hier namelijk het best advies in geven over bijvoorbeeld de kleur of het formaat. Je kunt de stickers op ieder formaat laten produceren, zodat de stickers perfect bij jou auto passen. Hiernaast levert het als bedrijf de volgende voordelen op:

  • Naamsbekendheid. Wanneer mensen jouw auto vaak voorbij zien rijden zullen ze de naam van jouw bedrijf onthouden.
  • Uitstraling. Het laten bestickeren of beletteren van een auto kan er professioneel uitzien.
  • Zichtbaarheid. Met stickers en letters op de auto ben je een soort rijdende reclame. Je zichtbaarheid wordt hierdoor verhoogd.
Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *