Piepschuim letters

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Om een muur binnen een winkel, kantoorpand of een werkplaats meer te laten opvallen en de leegte op te vullen kunnen piepschuim letters gebruikt worden. Dit is een leuke decoratie om de leegte van een grote muur op te vullen. Het logo van het bedrijf kan bijvoorbeeld in piepschuim letters worden opgehangen. Of een tekst die belangrijk is. Het materiaal piepschuim is erg licht, waardoor het ook makkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld een evenement. Hier kunnen piepschuim letters goed gebruikt worden om reclame te maken voor het bedrijf. De letters zijn een leuke decoratie en kunnen een handige functie hebben. Ze zijn te bestellen en kunnen naar eigen wensen gemaakt laten worden.

Piepschuim materiaal

Dit materiaal heeft vaak een niet erg goed imago bij mensen, er wordt veelal over gedacht dat het slap en slecht materiaal is. Piepschuim, ook wel XPS-hardschuim, is daarentegen erg sterk materiaal. Het heeft vele voordelen en wordt in veel situaties gebruikt. Het is sterk, glad, ongevoelig voor vocht en heeft een lange levensduur. Piepschuim letters hebben een strakke uitstraling. Het is ook 100% recyclebaar, wat weer goed voor het milieu is. Dit materiaal is ook nog eens erg licht van gewicht, wat maakt dat ze makkelijk vervoerbaar zijn en gemakkelijk te tillen. Dit materiaal kan buiten gebruikt worden, omdat ze geen vocht opnemen.

Effect aan de muur

Vaak is een muur erg groot en leeg. Deze ruimte kan onder andere opgevuld worden door schilderijen, maar ook door piepschuim letters. In een kantoor, winkel, showroom of werkplaats kan het logo van een bedrijf of een belangrijke tekst op de muur worden gehangen. Maar ook thuis kunnen piepschuim letters een uitkomst zijn. Een piepschuimlogo is een leuke wanddecoratie met detail en iets unieks. Piepschuim letters zijn 3D, wat betekent dat de letters van de muur af komen, dit creëert een erg leuk 3D effect. Het geeft een grote en kleine ruimte een leuke extra dimensie.

Ophangen

De piepschuim letters zijn zeer gemakkelijk op te hangen. Ze kunnen aan de muur vastgemaakt worden. Omdat ze licht van gewicht zijn, erg compact in ruimte en makkelijk vast te maken, kunnen ze simpel mee worden genomen van plek naar plek. Als bedrijf zou je het logo bijvoorbeeld mee kunnen nemen naar een bedrijfsevenement. Zo maak je onderweg ook een stukje reclame, altijd handig. De letters zijn veelzijdig en kunnen op veel plekken gehangen worden vanwege hun fijne eigenschappen. De gladde letters geven een strakke uitstraling. Het ontwerp kan zelf gemaakt worden.

Zelf ontwerpen

Piepschuim letters kunnen geheel naar eigen wens besteld worden. Het formaat van de letters kan bepaald worden. Net als de kleur, die kan gespoten over de letters in alle kleuren van de regenboog. Het ontwerp van de letters kan dus zelf gemaakt worden, maar kan ook door een professional gemaakt worden. Dus als je weinig ervaring hebt met ontwerpen, dan kan dit gedaan worden. Het bestellen van de piepschuim letters is erg makkelijk. Met deze speciale letters kun je als bedrijf overal je logo laten zien en de muur uniek decoreren!

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *