Laden duurt lang? Daar komt verandering in!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Snel het laadruim van je vrachtauto vullen of juist leeghalen kan een vereiste zijn als je snel weer weg wilt. Maar het kan een stuk gemakkelijker!

Zit je eerst urenlang achter het stuur, moet je je daarna ook nog eens een breuk sjouwen bij het in- of uitladen van je vrachtauto. Houd bij het tillen wel je rug recht, hè? Dat moet van de ARBOwet en ook je huisarts zou het je anders wel aanraden. En je fysiotherapeut, die je hopelijk niet nodig hebt. Want dat zou betekenen dat je dus al iets niet helemaal – lees: helemaal niet – goed hebt gedaan.

Vracht breekt rug? Nood breekt wet! Nou ja, wet ‘breken’ is niet nodig. En ruggen ook niet. De kooiaap is een oplossing voor alle verschoten wervels die in het verschiet zouden liggen!

Kooiaap transport

De snelste manier om je wagen uit en weer in te laden is door middel van kooiaap transport. We hebben het hier over een kleine heftruck die je eenvoudig aan de achterkant van je vrachtwagen plaatst en zo overal mee naartoe neemt. Binnen een minuut staat het apparaat klaar om het zware sjouwwerk in zijn geheel van je over te nemen. Dit maakt laden en lossen heel gemakkelijk en zorgt ervoor dat je in een mum van tijd weer op weg bent naar je volgende bestemming!

De vele mogelijkheden van de kooiaap

Dankzij het geringe formaat van de kooiaap, zou je deze kleine heftruck al gauw onderschatten. Maar vergis je niet! De kooiaap kan een maximum gewicht van 2500 kilo aan en kan alle kanten op rijden. Bovendien is ie voorzien van klappoten die het geheel een stabiele positie geven op een eventuele oneffen ondergrond. Hebben efficiëntie en betrouwbaarheid voor jou, evenals een zo kort mogelijk oponthoud bij het laden en lossen, een hoge prioriteit? Dan is een kooiaap onmisbaar!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *