Valt er wat te zien? Ga er dan goed voor zitten!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Zodra je entertainment van de hoogste kwaliteit gaat bekijken en beluisteren, wil je die ervaring natuurlijk optimaliseren. Verbeter daarom waar mogelijk het perspectief op jouw televisietoestel!

En nee, niet in figuurlijke maar letterlijke zin. Oftewel, de hoek en kijkrichting vanaf je favoriete bank of stoel naar je scherm toe. Je nek mag immers zo min mogelijk belast worden, aangezien je flinke kramp kunt krijgen wanneer je steeds omhoog moet staren. Gelukkig kan een tv beugel vele zorgen wegnemen. Hiermee plaats je je televisie in de ideale positie om voor jezelf en je gezelschap niets te hoeven missen van jouw of jullie favoriete film, serie, documentaire of sportwedstrijd. Laat de popcorn maar aanrukken!

Hieronder bespreken we enkele populaire soorten tv beugels.

Muurbeugel

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een accessoire dat je televisie aan een wand koppelt. Hiermee wordt je scherm plat aan de muur bevestigd. Muurbeugels zijn beschikbaar voor toestellen met een diameter van tussen de 10 en 70 inch. Oftewel, de formaten waar de meeste televisies die vandaag de dag op de markt zijn onder vallen.

Om de kijkhoek enigszins aan te passen – bijvoorbeeld vanwege lichtinval van buiten – kun je kiezen voor een kantelbare tv beugel. Sterker nog, er bestaan zelfs varianten waarbij je het scherm zelfs iets naar voren kunt trekken!

Plafondsteun

Voor een volledige indeling van het vertrek waarin je scherm zich bevindt, komt een plafondsteun heel goed van pas. Deze wordt aan het plafond gemonteerd en is in nagenoeg alle gevallen kantelbaar. In sommige gevallen heb je zelfs de mogelijkheid om je toestel in te klappen, zodat deze zich plat tegen je plafond aan bevindt! Op deze manier kun je liggend naar je scherm kijken en ben je in de indeling van je kamer(s) sowieso een heel stuk vrijer.

Vloerstandaard

Zet zelf je eigen standaard voor kijkcomfort… met een vloerstandaard nog wel! De meeste mogelijkheden heb je wanneer je kiest voor een verrijdbaar model, zodat je je televisie heel gemakkelijk kunt verplaatsen. Net als in het geval van muur- en plafondbeugels zijn vloerstandaarden beschikbaar voor toestellen van de meest uiteenlopende diameters.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *