Geen gekerm met je scherm: eenvoudig je tablet of monitor verstellen

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Van welk audiovisueel apparaat je ook maar gebruik maakt, de juiste ooghoogte is voor je comfort heel erg belangrijk. Gelukkig vormt een eenvoudige accessoire een ware verrijking!

Waarom extra druk op je nekwervels zetten terwijl dat helemaal niet nodig is? Zodra je op of neer moet kijken om je beeld perfect te kunnen zien, doe je iets niet goed. In ergonomisch opzicht is het daarom heel verstandig om een beugel voor je scherm aan te schaffen. Werken, over het web surfen en televisiekijken wordt op deze manier een stuk comfortabeler. Kun jij op dit gebied wel een steuntje in de rug – of eigenlijk nek – gebruiken? Lees dan snel verder!

Monitor

Tegenwoordig is het gebruik van meer dan slechts één monitor niet ongebruikelijk. De een gebruik je voor gamen, de ander voor werken en de derde voor diverse (bij)zaken zoals browsen, muziek afspelen en verificaties. Uiteraard moet alles op je werkplek op ergonomisch gebied helemaal in orde zijn. Je dient recht voor je scherm(en) te kunnen zitten op ooghoogte om nek- en rugklachten te voorkomen. Dankzij een monitor verhoger of arm die één tot drie schermen kan ‘vasthouden’ heb je al gauw geen problemen meer van deze aard.

Tablet

Wie kijkt er nou nog televisie tegenwoordig? En waarom zou je zo’n log ding als een laptop gebruiken om te internetten wanneer je gewoon met een handig apparaat als een tablet op schoot kan zitten? Nou, dat hoeft eigenlijk niet eens. Dankzij een beugel voor iPad of ander merk tablet hoef je je favoriete smart device niet eens meer vast te houden. Zo kun je hem ook aan de achterkant van een autostoel monteren om je koters rustig te houden. Handig, toch?


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *