Verbeter je communicatieve vaardigheden met een cursus zakelijk Engels

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Moet je voor werk vaak Engels spreken? Dan kan het verstandig zijn om cursussen te volgen. Hierbij leer je alle ins en out’s van professioneel Engels spreken. Je leert omgaan met Engelse klanten en collega’s. Erg handig als je er in toerisme of in de horeca werkt. Maar ook steeds meer andere bedrijven letten op je Engelse taalniveau. Het kan invloed op je carrière hebben, je vergroot je carrièrekansen als je goed zakelijk Engels kunt spreken en schrijven. 

Invloed op je werk en carrière

Veel mensen zullen het beamen. Als je goed Engels spreekt, kan dat een positief effect op je carrière hebben. Je komt in aanmerking voor meer beroepen en banen. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar iemand Nederlands spreekt maar op zijn minst ook een goed woordje Engels kan spreken. Dit is helemaal belangrijk als je moet omgaan met internationale klanten en collega’s. Veel internationale bedrijven vestigen zich in Nederland, ook omdat het Engelse taalniveau hoog ligt.

Wat leer je tijdens een cursus zakelijk Engels?

Er zijn een aantal belangrijke onderdelen die je zal leren tijdens een cursus Engels. Bijvoorbeeld de vaktermen die nodig zijn om je werk uit te voeren. Maar ook de do’s en dont’s van professioneel telefoneren in het Engels. Dit zijn slechts een paar onderdelen. Het is de bedoeling dat je tijdens deze complete cursus alle onderdelen van zakelijk Engels leren onder de knie krijgen zodat je straks kan solliciteren op die droombaan op je huidige baan beter kan uitvoeren.

Luisteren, schrijven, spreken en lezen

Je leert tijdens de cursus zakelijk Engels niet alleen om een gesprek te voeren. Ook het lezen van Engelse brieven, het schrijven van een e-mail in het Engels en het luisteren naar een Engelse gesprekspartner komt voorbij tijdens deze cursus. Alle onderdelen die nodig zijn. De cursus wordt aangeboden door taleninstituut Babel uit Utrecht.


Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *