Duurzame presentatie met bedrukt papier tape

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Steeds meer bedrijven vinden duurzaamheid en milieuvriendelijkheid tegenwoordig belangrijk. Daarom is het ook belangrijk dat er zo weinig mogelijk plastic gebruikt wordt. Zo helpen we om de plasticsoep in de oceaan terug te brengen naar een kleiner formaat. Als we papier gebruiken is dat ook schadelijk voor het milieu, omdat hiervoor bomen worden gekapt. Maar bomen kunnen er weer bij geplant worden. Wij maken daarom gebruik van duurzame soorten papier om tape te bedrukken vertellen daar graag wat meer over.

Passend bij je bedrijfspresentatie

Papiertape heeft een natuurlijke uitstraling en dit zorgt ervoor dat het uitstekend past bij bedrijven die dit ook willen uitstralen. Denk aan bijvoorbeeld milieuvriendelijke winkels of tuinbedrijven. De tape kan bevestigd worden door middel van plaklaag, de tape heeft een natuurlijk rubberlaag. De herkenbaarheid is bovendien groot, je kan het papier tape laten bedrukken met je eigen logo, naam of website URL.

Weer eens wat anders

Bedrukte papiertape is bovendien een leuke manier om je te onderscheiden van de concurrent. Het is weer eens wat anders. Hiermee kan je het pakket te personaliseren door tape met bedrukking te laten maken. Papiertape is hier ook geschikt voor.

De specialist in tape bedrukken

Wil je tape laten bedrukken met je eigen naam, website naam of logo? Vraag naar de mogelijkheden bij de specialist op het gebied van papiertape bedrukken. Op Tapeprint.eu kun je alle gewenste soorten tape met elkaar vergelijken en direct een offerte aanvragen zodat je weet hoeveel het kost om tape te laten bedrukken met de door jou gewenste bedrukking.0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *