Werken op Vlieland

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om te gaan werken op de waddeneilanden. Het is er eigenlijk altijd gezellig en je hebt er genoeg te doen. Zo ook op Vlieland. Dit waddeneiland heeft maar één dorp, in tegenstelling tot de rest van de waddeneiland. Hierdoor heerst er een gezellige sfeer met een hechte gemeenschap. Doordat er maar één dorp is, kom je iedereen vaak tegen en heb je al snel het gevoel dat je ook onderdeel bent van dit eiland. Verder rijden er weinig tot geen auto’s op het eiland. Geeft weer een extra stukje rust.

Bezienswaardigheden

Daarnaast zijn er nog een aantal bezienswaardigheden op Vlieland wat sowieso de moeite waard is om een keer te bezichtigen. Bijvoorbeeld de Vuurboetsduin. Met zijn hoogte van 45 meter is dit de hoogste duin van alle waddeneilanden. Op deze duin vind je natuurlijk ook een vuurtoren met daarnaast een uitkijktoren waar je beide een kijkje in kunt nemen.

Ook wordt op Vlieland het festival Into The Great White Open georganiseerd. Een welbekend, driedaags muziekfestival die zeker de moeite waard is om eens heen te gaan.

Verschillende soorten werkzaamheden

Op Vlieland zitten verschillende soorten ondernemers gevestigd die altijd op zoek zijn naar enthousiaste, nieuwe medewerkers. Er zijn verschillende soorten werkzaamheden beschikbaar op Vlieland. Denk hierbij aan werken in de horeca, vakantiebaantjes maar ook werken op een camping of in een bakkerij. Ook kent Vlieland een aantal bekende restaurants als het Posthuys of ‘t Badhuys. Kijk gerust eens naar alle vacatures op Vlieland.

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *