3 manieren voor goud kopen op een betrouwbare manier

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Ergens in investeren is nog niet zomaar gedaan. Probeert u maar iets te vinden waar u vertrouwen in heeft. De crypto markt heeft maar weer eens bewezen niet betrouwbaar te zijn. Nu is natuurlijke elke markt waar u in kan investeren niet 100% stabiel. Maar er is een markt waar u met vorige cijfers een redelijke inschatting kan maken over wat er in de toekomst met deze markt gaat gebeuren. Dit is namelijk de goud en zilver markt. Hierin investeren is naast dat het erg simpel is ook nog eens leuk.

Hoe kan u in deze markt investeren?

U kan op verschillende manieren een plekje veroveren op deze markt:

  • Koop de goud- of zilverwerk op een real-life markt
  • Laat iemand anders voor u investeren in deze markt
  • Koop u goud of zilver op een handels website

Koop het goud- of zilverwerk op een real-life markt

Met deze methode gaat u terug in de tijd, maar is zeker niet minder effectief. Op grote goudmarkten is er een grote kans dat u voor een goedkope prijs aan goud kan komen. U moet op zo’n markt wel op een paar dingen letten. Zo kan het zijn dat het goud of zilver wat u wilt kopen niet puur is. Vaak wordt bij goud het verstevigt door het te mengen met een ander metaal. Het is ook handig om het te kunnen controleren of het 24-karaats goud is. Het voordeel van deze markt is natuurlijk dat het erg leuk is om zelf op zoek te gaan naar goedkoop goud. Als u dit natuurlijk wilt kopen moet u wel inzicht hebben in de huidige goudmarkt. Is het realistisch dat u met het goud of zilver wat u koopt in de toekomst winst kan maken?

Laat iemand anders voor u investeren in deze markt

Als u de tijd op het inzicht niet heeft om te kunnen handelen op deze markt kan u ervoor kiezen dat iemand met u geld het goed investeert. Dit kan op veel verschillende manieren. Een groot voordeel is dat er voor u bijna geen tijd in zal gaan zitten. Zoekt u een persoon waarbij zijn diensten overeenkomen met uw wensen.

Koop u goud of zilver op een handels website

Dit is de meest voor de hand liggende optie. Op deze manier wordt het meest deze markt betreedt. U kan op een handels website uw geld besteden aan goud of zilver wat wordt veilig gehouden in een bunker in Nederland. U kan online een account aanmaken. Via dat account kan u de keuze maken tussen het kopen van goud of zilver. Dit kan natuurlijk ook allebei. Het mooie van het online kopen is dat u de koersen goed kan bijhouden. Statistieken over bijvoorbeeld de zilverprijs verwachting of de goudprijs van vorige maand kan u ook vinden online. Voor goud kopen bent u online echt op het goede adres. Zilver en goud zijn online helaas allen voor een startbedrag te kopen. Dit bedrag ligt meestal rond de 500 euro. 

Bron: www.doijerkalff.nl


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *