Zakelijke internetmogelijkheden met handige apps

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Wat leven we toch in bijzonder tijden. Vroeger duurde het maandenlang voor een brief een ander continent bereikt had om een boodschap van de ene persoon naar de andere te brengen. Dit verliep grotendeels per schip, omdat vliegtuigen nog niet eens uitgevonden waren. Tegenwoordig leven we in tijden waarin een boodschap letterlijk binnen milliseconden van de ene kant naar de andere kant van de planeet worden getransporteerd. Communicatie vindt tegenwoordig bijna op lichtsnelheid plaats. Dat is nogal een verandering in de relatief korte periode van slechts een paar honderd jaar. Zeker voor zakelijke klanten is dit erg interessant.


Internet en telefonie

Telefonie en internet hebben gezamenlijk gezorgd voor het feit dat we de wereld tegenwoordig op een hele andere en nieuwe manier bekijken. Wat vroeger onbereikbaar was, ligt nu binnen handbereik. De uitbreiding naar mobiele telefonie en internet heeft daarnaast gezorgd dat deze diensten ineens overal tot onze beschikking staan, wat natuurlijk bijzonder veel voordelen biedt. Dit zowel voor particulieren alsook voor bedrijven. ZZP’ers, MKB’er en zowel klein zakelijk als groot zakelijke klanten hebben behoefte aan snelle glasvezel internet contracten met 100% uptime. Zowel KPN als Ziggo en T-Mobile hebben zakelijk internet abonnement waarmee deze klanten uit de voeten kunnen.


Internet en app voor zakelijke doeleinden

Eén van de meest interessante uitvindingen op het gebied van mobiele telefonie en internet is de uitvinding van een grote hoeveelheid apps. Vele grote bedrijven investeren veel geld voor het constant laten uitvinden van handige apps voor uw mobiele telefoon of tablet . Dit varieert van whatsapp tot skype en van imessage tot viber. Dit zijn echter slechts de apps die bekender zijn op het gebied van bellen en berichten sturen. De meeste mensen maken hier voornamelijk gebruik van omdat het vaak goedkoper is dan bellen of sms berichten sturen. Vaak zijn deze diensten namelijk gedeeltelijk of geheel gratis. Zo kunnen bedrijven flink besparen op de kosten voor internet.


Hoe bedrijven gebruik kunnen maken van internet

Ook op andere gebieden bestaan tegenwoordig grote hoeveelheden applicaties, waar het woord apps vandaan komt. Handige tools voor shoppen, om uw route te bepalen of om tussen de bedrijven door uit te zoeken hoe laat uw trein vertrekt behoren tot de vele mogelijkheden in deze tijden. De opties zijn tegenwoordig bijna oneindig en besparen ons als mens vaak bijzonder veel tijd, zoals de volgende lijst met toepassingsmogelijkheden voor mobiele apps duidelijk maakt. Zo bestaan apps onder andere in de volgende 21 categorieën:

 1. Bellen en berichten
 2. Beste koop
 3. Beveiliging & virusscanners
 4. Datatellers
 5. Gadgets & technologie
 6. Fietsen & wandelen
 7. Film & televisie
 8. Fotografie
 9. Games
 10. Lezen
 11. Locatie en GPS
 12. Medische gezondheid
 13. Muziek
 14. Navigatie
 15. Nieuws
 16. Openbaar vervoer
 17. Recepten
 18. Shoppen
 19. Sociale Netwerken
 20. Weerberichten
 21. Zoekfuncties

Tijd besparen voor de business met handige internet oplossingen
Het zal ieder mens na het doorlezen van deze lijst vrij snel en gemakkelijk duidelijk worden dat het gebruik van verschillende apps bijzonder veel tijd kan besparen. De hoeveelheid tijd die we investeren voor we bepaalde informatie tot onze beschikking hebben is zeer sterk ingekort in vergelijking met een aantal jaren geleden. In een wereld waarin tijd gelijk staat aan geld, lijkt het ons daarom overduidelijk waarom ieder mens grote voordelen kan doen met een mobiel internet abonnement. Wij hopen dat dit na het lezen van dit artikel de voordelen voor u ook overduidelijk zichtbaar zijn. Als dat het geval is, dan is onze missie geslaagd.

Internet abonnementen vergelijken
Ben jij een zakelijke klant, of ken jij een bedrijf dat wil overstappen van internet abonnement? Dan raden we altijd aan online de prijzen te vergelijken. Via verschillende websites is dit eenvoudig mogelijk door op basis van postcode en huisnummer te kijken wat de beschikbaarheid is (postcodecheck). De gewenste snelheid kan worden gekozen en vervolgens kan men direct online een contract voor internet op de zaak afsluiten. Handig en snel, binnen enkele minuten. Natuurlijk is ook maatwerk mogelijk. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de provider of een specialist op het gebied van zakelijke internettoepassing. Zo kun je denken aan VOIP oplossing, clouddiensten en natuurlijk geavanceerde modems en routers voor grote groepen medewerkers.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *