Dresscode op het werk? Dit zijn leuke outfits voor heren

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Op het werk? Daar geldt elk seizoen van het jaar de dresscode jeans. De dresscode mooie trendy jeans welteverstaan. Liefst van de topmerken en in de uitvoeringen clean, destroyed, bikers, patched of bleached. Jeans volgens de laatste trends en dus uitermate geschikt voor op het werk. Dan sta je altijd je mannetje en laat je zien vernieuwend te willen zijn.

Uitstraling en draagcomfort

Jeans van Levi’s, Chasin’, G-Star, PME, Replay of Cast Iron. Je draagt ze elk seizoen en elk seizoen staan ze prachtig en koppelen ze uitstraling aan draagcomfort. Bovendien hoef je je over de kwaliteit gene zorgen te maken. Elk jaar weer, en dus ook elk seizoen, lijkt het aanbod jeans groter te worden. Check deze website om dé jeans van dit moment te zien en te bestellen.

Voor elk type man

Er zijn jeans beschikbaar voor elk type man. Voor de man met de forse bovenbenen, voor de man met de kromme voetbalbenen en voor de man die houdt van jeans die strak om de benen zitten. Van straight fit tot slim fit jeans, of de ook al populaire skinny heren jeans. En wat te denken van tapered fit jeans wint aan populariteit. Deze broek herken je ook uit duizenden met een wat lager kruis, met ruimte op je bovenbenen en taps toelopend. En zo is er voor elke man en voor elk paar benen een geschikte en trendy broek beschikbaar, en dat van de beste merken.

Trendy en hip

Op je werk past de trendy jeans. Jij wilt zelf met je producten en diensten ook toonaangevend en vooruitstrevend zijn. En dat laat je uiteraard terugkeren in je kleding. Daar passen geen oude jeans bij, maar is slechts ruimte voor trendy en hip. Want trendy en hip wil je in alle vezels uitstralen.

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *