Nooit Instagram volgers kopen – dit is waarom

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Als je erover denkt om volgers van Instagram te kopen of bots met Instagram te gebruiken om betrokkenheid te vergroten, doe dat dan niet. Het heeft alleen maar nadelen en je gooit je geld letterlijk weg. Het is veel nuttiger om zelf je account op te bouwen.

Volgers zijn geen echte personen, ze zijn bots

Het lijkt misschien verleidelijk om volgers van Instagram te kopen en bots automatisch commentaar te laten geven op berichten en automatisch mensen in jou niche te volgen. Met behulp van Instagram-bots lijkt het erop dat je veel volgers en opmerkingen hebt, vaak in uren of dagen. Een Instagram-bot kan bijvoorbeeld “Awesome!” plaatsen op een bericht met een hashtag die u hebt bepaald. Het probleem met Instagram-bots is dat ze niet echt zijn. Het zijn robots. U laat uw volgers niet organisch groeien met mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in uw service of product, en u kunt engagement vergeten.

Veel Instagram-gebruikers zijn wie gebruik maakt van Instagram-bots en zullen niet iemand volgen die een opmerking van één woord achterlaat op hun bericht. Als ze zich gaan realiseren dat je bots gebruikt, reageren ze mogelijk negatief op je reactie en zorgen ze ervoor dat andere gebruikers ook meedoen. Instagram heeft een groot aantal automatiseringssites van derden en apps zoals Instagress en PeerBoost gesloten wegens schending van hun Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden, dus het gebruik van bots kan uw account zelfs in gevaar brengen.

Gevaar in het kopen van instagram volgers

Het kan verleidelijk zijn om je aantal volgers snel te verviervoudigen door volgers op Instagram te kopen, vooral als je ziet hoe goedkoop het is. Sites als Buzzoid rekenen slechts een paar euro per 100 volgers. Echter, kan je instagram account hierdoor snel worden verwijderd aangezien het de Communityrichtlijnen schendt.

Alternatief: gratis volgers opbouwen

Als je alsnog gratis je instagram volgers wilt verhogen, kun je een aantal tips toepassen zoals het optimaliseren van je profiel, zoeken op hashtags en deze berichten liken en een regulier schema waarin je posts plaatst aanhouden. Dit is een erg goede manier voor het behalen van gratis volgers en zal geen schade toebrengen aan je account.


Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *