Collegadag? Zo vier je dat!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Eens in de zoveel tijd is het enorm leuk om met alle collega’s even niet op kantoor te zijn. Op een vrije groepsdag is het fijn om met collega’s tijd door te brengen door teambuilding activiteiten te doen.

Ochtend

Begin de dag op een frisse ochtend met een sportactiviteit. Samen joggen is de ideaal om even wakker te worden. Plan en fijne route waarbij je langs mooie gebouwen en uitzicht kan rennen. Na het jogging kunnen jullie je ochtendkoffie drinken bij een gezellige cafe.

Middag

Als er iets is wat ontspannen en lekker is, dan is dat heerlijk koken. Je zult waarschijnlijk denken: ik doe dat al genoeg nawerk. Na een lange dag werken voelt koken eerder als een verplichting dan iets leuks, omdat je vaak in je hoofd hebt dat de kinderen nog wat moet eten. Maar op een leuke activiteiten dag met al je collega’s hoef je even niet aan werk te denken. Het gaat hier alleen om de lekkere hapjes en gerechten die aan het eind van de dag op tafel staan. Het is natuurlijk enorm gezellig, maar vooral ook lekker om samen met de collega’s te smullen van jullie zelfgemaakte creaties.

Avond

Het is tijd om de teambuildingdag te vieren met een te gekke feest waarbij je uit jullie dak kunnen gaan op de dansvloer. Een bedrijfsfeest in Groningen is de perfecte locatie voor een party op een geweldige locatie. Kies met z’n allen bijvoorbeeld voor de oude Suikerfabriek waar je een authentieke sfeer hebt terwijl jullie aan het genieten zijn op de feest van het jaar!

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *