Nordi: actueel inzicht in de zakelijke markt

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Een zakelijke blog is populairder dan ooit. Nordi is zo’n medium. Deze blog – geschreven door professionals uit verschillende zakelijke sectoren – bevat artikelen over marketing, ondernemen, informatie over pensioenen, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, tips voor het ontwikkelen van een zakelijke uitstraling en beschikt over boeiende antwoorden op financiële kwesties. Toevallig op zoek naar een zakelijk telefonie abonnement? www.nordi.nl geeft actuele antwoorden op hedendaagse zakelijke kwesties.

Wat is een zakelijke markt?

Professionals op Nordi.nl schrijven marktbreed over de zakelijke sector. De zakelijke markt is een plek waar bedrijven en ondernemers ook afnemers zijn. Hiermee wordt bedoeld dat ondernemers van andere ondernemers kopen. Ook wel business-to-business genoemd, B2B. Aan de ene kant van de tafel biedt een ondernemer zijn producten aan. Aan de andere kant van de tafel neemt een bedrijf zijn producten af. Enkele voorbeelden hiervan zijn supermarkten die inkopen bij producenten, bedrijven die marketing uitbesteden en professionals die sessies verzorgen aan bedrijven. De B2B-markt is de tegenhanger van de particuliere sector.

Hoe Nordi zich onderscheid van anderen

Nordi is een blog, opgericht in het begin van 2019. Op dit moment bestaat de website vooral uit artikelen over verschillende zakelijke actualiteiten. Verschillende professionals – die de beste in hun vak zijn – komen aan bod om de lezer te informeren. Dit blijft ook in de toekomst het geval. Echter worden de mogelijkheden bekeken om met video’s te werken. Nordi wil de bezoeker de kans geven om onderwerpen te kiezen waarover artikelen en interviews moeten gaan. Op deze manier analyseert Nordi waar de behoefte van de doelgroep ligt.

Contact opnemen: een vraag of blog schrijven

Het is ook mogelijk om gastblogger te worden bij Nordi. De enige vereiste is aantoonbare ervaring in de sector waarover een professional schrijft. Een uitgelezen mogelijkheid – bij akkoord van de beheerder van Nordi.nl – om naamsbekendheid te werven en het publiek te informeren. Het contactformulier is ook gemaakt om tips door te geven of om extra uitleg te vragen bij sommige onderwerpen. Het platform brengt lezer en professional eenvoudig in contact met elkaar.

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *