Zet de standaard voor je tv en zet je toestel op ooghoogte!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Comfort bij het consumeren van audiovisuele content is erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat je scherm de juiste hoogte heeft en eenvoudig bijgesteld kan worden.

Als er iets is waar je niet op zit te wachten tijdens het televisiekijken of wanneer je achter je computer aan het werk bent, is het wel een probleem dat voortkomt uit nekklachten. Daarom is een comfortabele zithouding te allen tijde erg belangrijk. Deze wordt mede bepaald door de afstand tussen je scherm en jouzelf, alsmede de hoogte ervan. Gelukkig kun je hier wel degelijk invloed op uitoefenen! Al wat je hoeft te doen is de juiste accessoire uit te kiezen. Lees daar hieronder meer over.

Monitor

Beschik je al over een bureaustoel en een bijbehorende desk die je eenvoudig in hoogte kunt verstellen voor de perfecte zithouding? Mooi! Dan is het nog zaak om een arm of verhoger voor je monitor in huis te halen. Waarom? Nou, deze hulpmiddelen geven je extra mogelijkheden om de positie van je scherm te verstellen. Mocht je om welke reden dan ook de hoek waarin je naar je beeld(en) kijkt willen veranderen, dan doe je dat heel snel en eenvoudig zonder dat je daar je hele zithouding voor aan hoeft te passen. Bovendien houd je een heleboel extra ruimte op je bureau over wanneer je scherm er niet direct op hoeft te rusten!

Televisie

Je favoriete film of programma op televisie kijken wordt pas echt leuk wanneer je er lekker voor kan zitten. Sommige zithoudingen zijn echter niet zo ergonomisch wanneer je ze met die van je toestel vergelijkt. Maar dankzij een tv standaard heb je wat dat betreft een vrije keuze! Zeer wanneer je een verrijdbaar model kiest, waarmee je de plek én de hoogte van je scherm eenvoudig instelt. De afmetingen van je televisie maken bovendien niet uit, aangezien we voor ieder formaat de juiste standaard in huis hebben. Letterlijk en figuurlijk!

Categorieën: Marketing

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *