Vergroot jouw blik op de wereld (via je televisiescherm)

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Misschien is vergroten niet helemaal het juiste woord. Verbeteren wel! Je kijkhoek wordt immers bepaald door de stand van je toestel. Met een tv beugel kun je die naar wens aanpassen!

Of je nu aan het werk bent of je bezighoudt met welverdiende ontspanning, comfort is in beide gevallen erg belangrijk. Te lang – of überhaupt – in een positie zitten of liggen die belastend is voor welk deel van je lichaam dan ook kan op korte dan wel lange termijn voor problemen zorgen. Daarom is het belangrijk dat je scherm zich op de juiste hoogte bevindt. Je moet simpelweg recht vooruit kunnen kijken om te voorkomen dat je teveel druk op je nekwervels en -spieren zet. Hiervoor bestaan gelukkig een aantal handige oplossingen.

Televisie

Popcorn erbij pakken en lekker wegkijken? Ja, maar wel pas zodra je je televisie op de ideale hoogte hebt gezet. Soms zit je misschien eens anders dan gewoonlijk en verandert ook je kijkhoek. Hoe handig zou het dan zijn als je je toestel simpelweg kon bijdraaien?

Goed nieuws: dat is mogelijk! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een flexibele tv muurbeugel. En een televisietoestel om die aan te bevestigen, natuurlijk. En zeker met modellen die je uit kunt klappen heb je zeer veel mogelijkheden, namelijk om het toestel naar je toe te halen indien nodig.

Monitor

Ergonomie is erg belangrijk wanneer je achter je computer bezig bent. Mede daarom kun je je monitor ook in hoogte verstellen. Maar zodra je kiest voor een monitorverhoger heb je extra ruimte op je tafelblad om je toetsenbord onder te schuiven en meer mogelijkheden om je pc scherm op de juiste hoogte te krijgen én te houden! En wanneer je eens pauze wilt houden om te Netflixen en chillen – al dan niet in je eentje – heb je dankzij de monitorverhoger ook nog een plek om een bak popcorn of andere snack neer te zetten. Ideaal toch?

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *