‘Schermen’ met je schermen? Los al je positie problemen handig op!

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Ongeacht de afmeting van te televisie, monitor of tablet heb je alleen maar een steuntje nodig om je digitale apparaten op de gewenste hoogte in te stellen.

En dat is wel nodig, aangezien de ooghoogte van je toestel heel belangrijk is voor je comfort. Zodra je te veel van je nekwervels vergt omdat je scherm te hoog dan wel te laag is ingesteld, kun je hier gedurende het gebruik van je tv of monitor last van gaan krijgen. Doe je dit te vaak, dan heb je hier ook voor de rest van de tijd last van. Gelukkig zijn dergelijke problemen heel gemakkelijk te voorkomen, wat voor apparaat je ook maar gebruikt.

Televisie

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom je je eigen positie ten opzichte van je televisie zou willen veranderen. of juist andersom, natuurlijk. Zo kan er te veel licht op het scherm vallen, wat betekent dat je het toestel bij moet draaien ofwel aan een andere kant ervan moet gaan zitten. En zodra je wat meer onderuit wilt zakken, kan het zijn dat je het beeld weer niet goed kunt gadeslaan! Derde wereldproblemen tot en met, dus. Wat nu te doen? Nou, een muurbeugel aan je tv koppelen, natuurlijk! Hiermee kun je de hoogte én de hoek van je televisie naar eigen inzicht veranderen.

Monitor

Hoeveel schermen gebruik jij tegelijkertijd? Slechts eentje? Of zelfs wel twee of drie? Het aantal maakt helemaal niet uit, want voor iedere opstelling hebben we wel een passende monitorverhoger of – arm. Schermen kunnen hiermee gedraaid en/of in hoogte versteld worden. Het handige aan deze accessoires is dat je veel meer ruimte op je bureau overhoudt. Dat komt zowel je concentratie als je werkritme ten goede!

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *