Schermen en ergonomie: een delicate balans

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Televisies en monitoren dienen te voldoen aan de ooghoogte van de kijker om lichamelijke klachten – voornamelijk aan rug en nek – te voorkomen. Maar hoe dan precies?

Comfort is in alle fasen van het dagelijks leven een groot goed. Wanneer je wandelt, zit, fietst, autorijdt, eet, slaapt, werkt of zelfs meerdere van deze bezigheden combineert. En datzelfde geldt daarom voor de momenten waarop je naar een scherm zit te staren, ongeacht de soort of grootte. Met topkwaliteit accessoires krijg je dat gemakkelijk voor elkaar. Zo krijg je je televisie, monitor of tablet eenvoudig op ooghoogte en hoef je je geen zorgen te maken om mogelijke nek- of rugklachten omdat je je te veel moet inspannen. Lees verder voor enkele voorbeelden!

Tablet

Veel populairder dan een logge laptop tegenwoordig is het gebruik van een iPad of Android tablet. Natuurlijk zijn ze eenvoudig vast te houden en te gebruiken om over het web te surfen maar de bediening kan nog zo veel gemakkelijker en comfortabeler zijn. Zeker wanneer je je favoriete smart device in een beugel kunt schuiven die aan je tafel, muur of de autostoel voor je bevestigd is. Zo kunnen de kinderen achterin hun favoriete cartoons bekijken en heb je… nou ja, geen kind meer aan ze! Stel het apparaat dan wel in op de ideale (oog)hoogte.

Televisie

Wil je echt niks van je favoriete film of tv-programma te hoeven missen? Natuurlijk niet! Daar is ook geen enkele sprake van zodra je een verrijdbare tv standaard hebt aangeschaft. Je kunt wat je maar wilt in iedere gewenste hoek op elke mogelijke manier bekijken, aangezien je deze accessoire op iedere plek neerzet. Ook de hoogte van je scherm bepaal je zelf. Zo zorg je dat iedereen een perfect zicht op je scherm heeft. Voor televisies van ieder formaat kunnen wij een passende standaard leveren!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *